Banana-coconutbar with peanut butter filling and mashed raspberries on top!



Banana-kokosbar fylld med
jordnötssmak
toppat med varma hallon!
1 Portion
Smeten:
- Sätt ugnen på 200 C grader. Blanda samman alla de torra ingredienserna först i en skål. Mosa bananen och ta 1 msk från bananfyllningen till smeten plus yoghurten och blanda. Sedan tar du hälften av smeten och lägger det i en liten avlång "barform" eller formar en skål på ett bakplåtspapper.
- Av resten av den mosade bananen så tillsätter du jordnötssmör, lägg sedan ner fyllningen i degskalet/skålen täck sedan fyllningen med resten av smeten. Grädda den i ugnen i ca 15-20 minuter, beroende på ugn och mängd!
- Om du tänker göra den till en paj istället så trycker du bara ut smeten i lagom tjocklek och lägger ner bananfyllningen och gräddar den i ugnen ungefär lika länge kan jag tänka mig, du får kolla till den lite så att den inte blir något tokigt eftersom jag själv inte har testat.
