Low carb paj med härlig bananröra!

Tarté med härlig bananröra!
1 liten portion
Botten:
2 msk Mandel-, nötmjöl eller pofiber (funkar med valfritt mjöl också eller båda två)
1 msk Havregryn
1 msk Pumpapuré, alt. äppelmos
5-6 droppar Stevia söt Amoretto eller ca ½ msk sötning
2 krm Bakpulver
Bananröran:
ca. 1/3-1/2 (35g) Banan i slantar/bitar, mer eller mindre
0,25 dl Keso*
ca. ½ msk Stevia/sötning
Valfritt: ca 0,5 tsk Vaniljarom eller lite vaniljpulver
* Om du inte gillar keso så kan du ta mer kvarg, men det blir godare med lite keso i också.
- Sätt ugnen på 225 C grader. Blanda samman allt till botten efter smak i en skål. Tryck ut smeten i en liten ungsform (jag använde min svarta lilla tartlett elle vad den nu heter som botten sitter löst på), grädda den sedan mellan 8-13 minuter beroende för mjöl du valt. Ett tips är att ha ungsgrills effekten på hela tiden eller i slutet ^^.
- Blanda sedan alla ingredienserna efter smak i en skål, vänd sist ner den skurna bananen efter hur mycket du vill ha i. Fyll sedan pajskalet med röran och toppa men kanske några slantar extra banan och lite kolasås eller dipp. Sen är det bara njuta och jag hoppas denna nyttighet smakar väl i gomen ;).
