Kladdig Mandel & hallonkaka!

Kladdig Mandel & hallonkaka!
2-3 bitar
60g Banan, helst mogen
0,5 dl Äggvita
3 msk Mandelmjölk (om inte så valfri mjölk)
1 msk Kokosmjöl
1,5 msk Pofiber
2 msk Mandelmjöl
1 tsk Fiberhusk
ca. 0,5 tsk Stevia, eller mer om inte banen är så söt
1 tsk Bakpulver
1,5 krm Vaniljpulver
1 krm Kanel
ca. 1-2 droppar Bittermandelarom
2 msk Hallon (20g)
- Sätt ugnen på 175 grader. Smöra och eventuellt bröa en 12 cm springform med kokosflingor eller mandelmjöl.
- Mosa bananen med en gaffel och blanda samman det med äggvitan i en skål. Tillsätt resten av ingredienserna men vänta med hallonen, blanda. Vänd sedan ner hallonen så försiktigt som möjligt så dem håller sig skapligt hela i alla fall.
- Grädda kakan i ca 15-18 minuter, den ska fortfarande vara lite kladdig i mitten. Servera med eller utan valfria tillbehör, en klick vaniljsås eller glass kanske!? ^^
