Chili & böngryta med quornfärs!

Chili & böngryta med quorn!
4-6 portioner
1-2 msk Olja
1 Liten gul lök, hackad
1 Vitlöksklyfta, riven
0,5-1 tsk hela spiskummin (jag använde malen)
1 msk Oregano
3-4 Lagerblad
1 Gul/röd paprika, skuren i bitar
1 burk Krossade tomater med chilismak
1 burk Krossad tomat och en färsk halv röd chili, finhackad
1 burk Vita bönor i tomatsås (eller kikärtor)
1 burk Kidneybönor, sköljd och avrunnen
1 Liten burk majs, avrunnen
salt
- Hetta upp olja och lägg i lök, vitlök spiskummin, oregano, lagerblad och lite salt. Stek tills löken är mjuk, ca 4-6 min. Tillsätt gul/röd paprika, krossade tomater och låt puttra ca 5 min. Tillsätt därefter kidneybönor, vita bönor/kikärtor och puttra i ca 5 minuter. Lägg i majsen sist och koka ca 5 min. Smaka av med salt och glöm ej att ta ut lagerbladen från grytan innan serveringen.
Kram Johanna! :)
