Kardemummakaka med banan & kanelfyllning!

Banan & kanelfylld kardemummakaka!
1 Liten kaka
2 msk Valfritt mjöl, Sanna använde bovetemjöl vilket ger en lite "grövre smak"
1 tsk Bakpulver
1-2 msk Stevia strö/sukrin, eller valfri sötning
1 tsk Vaniljarom
0,5 tsk Kardemumma
50 g (ca 0,5 dl) Osötat äppelmos (eller banan)
3,5 msk Osötad mandelmjölk
2 Äggvitor
50 g Mosad banan
- Blanda ihop alla ingredienser till kakan med en stavmixer tills du får en slät smet. Häll smeten i en smord liten form (Sanna använde en hjärtformad form med löstagbara kanter, ca 10x10 cm, fast jag tog en rund i samma storlek).
- Klicka ner bananfyllningen i mitten av smeten och täck över med smet. Grädda i ugnen på 175 C i ca 20-25 minuter. Servera gärna med egen valfri vaniljsås eller kanske vaniljglass! ^^
