My new love, Kesoscones!
Till frukost så åt jag faktiskt något annat idag (kan ha lite svårt ibland att variera när jag känner mig säker med vissa rätter pga anorexian), men åååh vad jag är nöjd med det beslutet. Dom var så himla goda så jag skulle kunna äta upp allesammans *dregel*! ^^
INGREDIENSER
2 dl grahamsmjöl
1 dl havremjöl (havregryn som mixats till mjöl)
1,5 dl keso
1 mosad banan
1 nypa salt
1 tsk bakpulver
Lite vatten
Valritt: Linfrön, pumpafrön, solroskärnor, kanel, russin...
Jag tillsatte solrosfrön i mina(Y)
1. Blanda samman mjöl, havregryn, salt och bakpulver i en bunke
2. Tillsätt keson, mosad banan och lite vatten om det behövs. Rör eventuellt ner valfria tillbehör
3. Grädda i ugnen på 200 grader i 10-15 minuter tills sconesen är genomgräddade.