Varm Raspberrycurd Cake

Hejhej!
Testade idag att göra en varm kesella kaka med hallon till mellis som räcker för två eller fler beroende på storleken av portionerna.
I receptet nedan så innehåller det banan men jag testade att utesluta det men det blev inte så bra så rekomenderar att ha i banan, det blir nog bättre konstistens och mer smak.
Får prova det någon dag fram över! ^^
 
Med eller utan banan funkar att äta som den var innan den gräddas i ugnen, det är också gott. Kan även ha som fyllning till pannkakor, användning desserter osv... (:
Denna rätt är super enkel och går snabb att göra, om du gräddar den så tar den lite mer tid men ska endast grädda i ca 10 minuter! ^^
 
 
 
 
 
 
 
Varm hallonkesella kaka
 
1 Äggvita
0,75 dl Kesella/kvarg
0,25 dl Vanilj yoghurt
½ dl Hallon
½ dl Mosad banan
Kanel & Honung
 
  • Sätt på ugnen på 225 grader.
  • Vispa äggvitan till hårt skum först och tillsätt sedan resten av ingredienserna och blanda samman.
     Krydda efter smak och till du är nöjd.
  • Grädda i ugnen i ca 10 minuter eller ät den som den är ogräddad! (:
Ät den som mellis eller till frukost med varma hallon!
 
 
 
 
Kram Johanna! (:
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

myveggiesandi.blogg.se

Matlagning med anorexian vid min sida...

RSS 2.0