Crispy apple and cinnamon crust filled with chocolatenut and vanilla layer!
![](https://cdn2.cdnme.se/4131103/7-3/dsc08935_520f2bb79606ee5880151bdd.jpg)
![](https://cdn1.cdnme.se/4131103/7-3/dsc08960_520f2c16ddf2b34e234df973.jpg)
![](https://cdn1.cdnme.se/4131103/7-3/dsc08943_520f2c559606ee58446d8f7b.jpg)
![](https://cdn3.cdnme.se/4131103/7-3/dsc08942_520f2c43ddf2b34e5750aa2a.jpg)
Crispy crust with
chocolatenut and vanilla filling!
(mer el. mindre beroende på hur mycket banan och hur mkt kakao och nötsmörs smak du vill ha)
- Sätt ugnen på ungefär 180-190 C grader. Blanda alla torra ingredienser till pajskalet, tillsätt sedan det blöta. Tryck ut degen i en liten ungsform med kanter i lagom tjocklek.
- Mosa bananen och tillsätt önskad mängd kakao och nötsmör, micra det i micron liten stund tills det blivit lite geggigt och mer "kompakt". Häll sedan ner chokladröran i pajskalet och grädda den i ugnen i 10 minuter. Under tiden pajen gräddas så blandar du ihop kvarg, sötning och vaniljpulver.
- Sedan tar du fram en liten kastrull med lock som du häller lite vatten i. Skär sen önskad mängd äpple i klyftor och lägg det i kastrullen, stör över lite kanel över äppelbitarna. Lägg på locket och låt det puttra någon minut tills dem mjuknat, det funkar säkert att lägga klyftorna i micron med lite kanel på och micra tills dem blivit mjuka. När pajen gräddats klart och fått lite färg så brer du över vaniljkrämen och toppar det med de varma kanel bitarna, ev så kan du lägg en liten klick nötsmör på också om du vill ha lite extra sen är den klar att ätas! ^^
![](http://nevnarien.blogg.se/tavling/images/2011/separat_174349353.jpg)